Αγορές με tbi bank

Νέα Υπηρεσία: Αγορές με δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα

H tbi bank είναι μια “challenger bank” της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, η οποία με γνώμονα τις ανάγκες των καταναλωτών, των εμπόρων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, παρέχει χρηματοδότηση και πρόσθετες ενσωματωμένες υπηρεσίες μέσω ενός ευρέος δικτύου “phygital” καναλιών.

Με την ήδη πετυχημένη πορεία της στις αγορές της Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Γερμανίας και Λιθουανίας, εισήχθη στην ελληνική αγορά τον Απρίλιο του 2022, εποπτευόμενη από την Τράπεζα Ελλάδος.

Το 2022, η tbi bank , μέσω των ψηφιακών καναλιών, των 300 φυσικών καταστημάτων και ενός μεγάλου δικτύου 20.000 συνεργαζόμενων εμπορικών επιχειρήσεων, αρίθμησε 2 εκατομμύρια πελάτες και εξέδωσε σχεδόν 550.000 δάνεια. Στην ελληνική αγορά, μέσα σε μόλις ένα έτος λειτουργίας, εξυπηρετεί ήδη 100.000 καταναλωτές και συνεργάζεται με πάνω από 3.000 επιχειρήσεις- είτε αυτές δραστηριοποιούνται με φυσικά καταστήματα είτε online- έχοντας συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των πωλήσεων τους και προσφέροντας τους τη δυνατότητα να επεκταθούν σε αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, αξιοποιώντας την υφιστάμενη τεχνογνωσία και εμπειρία της tbi.

Το επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο της tbi bank και η πελατοκεντρική της προσέγγιση είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει μία από τις πιο κερδοφόρες τράπεζες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Το κατάστημα koukoubebe ανακοινώνει την συνεργασία του με την tbi bank και προσφέρει:

  • 3 έως και 60 δόσεις για αγορές έως και 10.000€
  • Χωρίς πιστωτική κάρτα!
ΕΚΠΤΩΣΗ 7%
Κάντε εγγραφή και κερδίστε έκπτωση 7% σε επιλεγμένους κωδικούς προϊόντων!
    ΕΓΓΡΑΦΗ
    Συμφωνώ με τους όρους χρήσης